Hatalmasat küzdött női felnőtt csapatunk a Csanytelek SC elleni szezonnyitó mérkőzésen. Egy igazán változatos összecsapáson végül végül nekünk sikerült elhozni mind három pontot.

Rögtön a mérkőzés elején próbáltuk magunkhoz venni az irányítást, mely nagyjából sikerült is, majd 6. percben Szarka Dóra találatával előnyhöz is jutottunk: 0-1. A 19. percben aztán a Csanytelek egyenlíteni tudott (1-1), sőt Joó Lídia a 39. percben lőtt góljával a vezetés is megvolt a hazaiaknak: 2-1. A bekapott gólok ellenére egy pillanatra sem csüggedtünk és  43. percben Tánczos Enikő 2-2-re módosította a meccs állását. Az egész első játékrészre elmondható, hogy nagy iramú volt rengeteg helyzettel tarkítva. A második félidőben aztán kicsit visszafogták magukat a csapatok, változott a játék sebessége is, bár a küzdelem így sem hagyott alább. Végül aztán mi jöttünk jobban ki a helyzetekből és Pap Adrienn Mónika (2-3) találataival sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Mindenképpen elismerés illeti minden játékosunkat a mutatott játékért, kapusunk, Bordás Renáta pedig a mai napon igazán nagyot alkotott.

Csanytelek SC – Szegedi VSE 2-3 (2-2)
Csongrád-Csanád, Békés megyei női felnőtt labdarúgó bajnokság, 1. forduló
2020. szeptember 12. (szombat) 13:00
Csanytelek, Csanyteleki sportpálya
Játékvezető: Török Tamás Imre, asszisztens: Simon Norbert Andor
Csanytelek SC: Csapi, Horváth, Gémes, Lengyel, Bacsa, Joó, Boda, Lőrincz, Vízvári, Apró
Szegedi VSE: Bordás, Böröcz, Smaniotta, Tánczos, Paróczai, Galicz, Szarka, Fodor, Miklós, Perneki
Cserék: Zimányi
Vezetőedző: Molnár Krisztián
Gószerzők: Szarka Dóra (SZVSE) 6′, Boda Virág (Csanytelek) 19′, Joó Lídia (Csanytelek) 39′, Tánczos Enikő (SZVSE) 43′ és Pap Adrienn Mónika (SZVSE) 88′
Sárga lapok: Perneki Nikolett (SZVSE) 84’p Adrienn Mónika (SZVSE) 43′


SZVSE | Írta: Friesz Zsolt