Ha az utolsó pillantokban is, de sikerült győztes gólt szereznünk az NB III közép csoportjának egyik élcsapata, az Iváncsa KSE ellen. Óriási fegyvertény ez, ami talán lökést is adhat az eddigieknél sikeresebb folytatáshoz a bajnokságban. Kitünő kezdet ez új edzőnknek, Paksi Péternek is.

Az első félidő többnyire nagy küzdelemmel telt, komolyabb helyzetek nélkül, bár egy alkalommal azért Molnár Krisztiánnak bravúros védést kellett bemutatnia. A második játékrészben már nekünk is több lehetőségünk volt. Többször is jelét adtuk annak, hogy nem elégszünk meg az egy ponttal: először Busa kapufája, majd Zana ötösről megeresztett lövésével veszélyeztettünk. A 90. percben aztán egy baloldali indítás után Fülöp érkezett a hosszún és körülbelül 8-10 méterről kapásból lőtt. Ezzel az utolsó pillanatban sikerült megszereznünk és megtartanunk a vezetést és ezzel együtt a három pontot is. Látva küzdeni tudásunkat és kitartásunkat, mondhatjuk hogy megérdemeltük a győzelmet, mely talán egy sikeresebb periódus kezdetét is jelentheti a csapat számára. Mindenképpen gratuláció illeti a csapatot a ma mutatott játékért.

Szegedi VSE – Iváncsa KSE 1-0 (0-0)
NB III-as bajnoki mérkőzés, Közép csapat, 17. forduló
2020. november 8. (vasárnap) 13:30
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum
Játékvezető: Kovács Tamás, asszisztensek: Pogonyi Ferenc és László István Sándor
Szegedi VSE: Molnár, Kormányos, Csamangó, Dóra, Zana, Zsoldos, Pócs D., Pócs T., Ondrejó, Busa, Kelemen V.
Cserék: Zana helyére Fülöp (77′), Kelemen V. helyére Tóth I. (91′) és Busa helyére Csanádi (93′)
Vezetőedző: Paksi Péter
Iváncsa KSE: Prokop, Greska, Tóth Z., Varga, Fekecs, Szellák, Aradi, Cseszneki, Vallejos, Pribék, Madarász
Cserék: Greska helyére Balogh (60′), Vallejos helyére Hujber (60′), Szellák helyére Suszter (60′) és Cseszneki helyére Gera (74′)
Vezetőedző: Domján Attila
Gólszerző: Fülöp Tibor (SZVSE) 90′
Sárga lapok: Ondrejó Tamás (SZSVE) 48′, Pribék Patrik (Iváncsa) 71′ és Fekecs Dávid (Iváncsa) 83′


SZVSE | Írta: Friesz Zsolt