Az NB III közép-csoportjának 20. fordulójában: a Hódmezővásárhelyi FC csapatát láttuk vendégül Mórahalmon. Az előzetesen vártaknak megfelelően egy küzdelmes, nagy iramú presztízsmérkőzést játszottak a csapatok. A jó néhány kialakított helyzet ellenére gólt egyik alakulatnak sem sikerült lőni, így a meccs végén maradt a pontosztozkodás.

Az első félidő mindenképpen a miénk volt, jobban is kezdtünk és helyzeteink is nekünk voltak, bár igazi ziccert nem sikerült nekünk sem kialakítani. A második játékrész első felében a hódmezővásárhelyieknek volt egy olyan 10 perce, amikor egyértelműen fölénybe kerültek a mezőnyjátékot életően és többször veszélyes támadásokat vezettek végig, de gólt nekik sem sikerült szerezni. A 90. percben Busa Bence Zoltán eldönthette volna a találkozót, de a HFC kapusa a helyén volt az első lövésnél, a kipattanót pedig egy visszapassz után Csamangó lőtte mellé. A mutatott játék alapján a döntetlen igazságos ereménynek mondható.

Szegedi VSE – Hódmezővásárhelyi FC 0-0 (0-0)
NB III-as felnőtt labdarúgó mérkőzés, Közép-csoport, 20. forduló
2020. november 29. (vasárnap) 13:00
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum
Játékvezető: Bodzay Áron, asszisztensek: Flinta Zoltán és Bencze András
Szegedi VSE: Molnár, Kormányos, Tóth I., Csamangó, Dóra, Zsoldos, Pócs T., Ondrejó, Csanádi, Beretka, Busa
Cserék: Csanádi helyére Bakó (71′) és Ondrejó helyére Fülöp (79′)
Vezetőedző: Paksi Péter
Hódmezővásárhelyi FC: Kandó, Zahorán, Tóth J., Huszár, Orovecz, Bata, Mezei, Ludánszki, Katona, Forró, Pleszkán T.
Cserék: Forró helyére Gyüre (59′), Mezei helyére Tapiska (59′), Orovecz helyére Koncz (70′), Pleszkán T. helyére Becsek (70′) és Bata helyére Darida (91′)
Vezetőedző: Kandó Róbert
Gólszerzők:
Sárga lapok: Kelemen Balázs (SZVSE) 89′ és Fülöp Tibor (SZVSE) 89′

SZVSE | Írta: Friesz Zsolt