Tíz gólos mérkőzésen megsemmisítő vereséget mértünk a Hódmezővásárhelyi FC második csapata ellen a Csongrád-Csanád megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság nyitó fordulójában. Andi Taçi mesterhármasig jutott, Beretka Péter és Mészáros Zoltán pedig kétszer-kétszer is talált be a hódmezővásárhelyiek kapujába.

Az első percek az ismerkedéssel teltek, de utána gyorsan magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést a fiatal vendég csapat ellen. A 15. percben egy mintaszerű támadás végén Csanádi tette be a védők mögé a labdát Kormányosnak aki pontosan centerezett Taçinak és ő nem is hibázott: 1-0. Állandósult a nyomásunk és ezt egy beadott labda után Beretka használta ki: közelről a léc alá vágta a labdát: 2-0. Nem sokkal késöbb Taçiról pattant le a védője, ő pedig szépen kilőtte a hosszút:. 3-0 A félidőben Paksi mester még jobban felrázta a csapatot, aminek meg is lett az eredménye: A második játékrészt nagyon agilisan kezdtük és sorrendben Taçi , Mészáros kétszer , Beretka és Csanádi is betalált az ekkora már elfáradó, de végig sportszerűen küzdő vendégek ellen. Közben egy védelmi megingást kihasználva a vásarhelyiek is ünnepelhettek egy találatot egy egyéni megmozdulás után. A meccset Laczi Barnabás szép fejes gólja zárta le kialakítva a 9-1-es végeredményt. Csapatunk remekül kezdte a szezont, de már szerdán újabb megmérettetés vár ránk a megyei kupában, ahol a Pázsit SE-hez látogatunk, majd hétvégén jön az NB III-as Dabas-Gyón FC a 64 közé kerülésért az országos főtáblán. Bízunk a sikeres folytatásban.

Szegedi VSE PizzaMonster – Hódmezővásárhelyi FC II 9-1 (3-0)
Szeged-Csongrád megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság, 1. forduló
2021. augusztus 21. (szombat) 17:30
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum
Játékvezető: Kiss Sándor, asszisztensek: Csákó Patrik és K. Szabó Kristóf
Szegedi VSE PizzaMonster: Zékány, Kormányos, Csamangó, Mészáros, Rádai G., Pócs, Fülöp, Csanádi, Kelemen, Beretka, Taçi
Cserék: Mészár helyére Abadzić (71′), Csanádi helyére Papp Á. (71′), Kelemen helyére Káposzta (71′), Pócs helyére Laczi (80′) és Fülöp helyére Rádai B. (80′)
Vezetőedző: Paksi Péter
Hódmezővásárhelyi FC II: Heczkó, Tóth J., Urbán, Nagy A., Rostás, Rajsli, Kecskeméti, Papp M., Hegedűs, Becsek, Bereczki
Cserék: Tóth J. helyére Papp E. (46′), Nagy A. helyére Árgyelán (58′), Heczkó helyére Kekezovic (69′) és Becsek helyére Tóth I. (69′)
Vezetőedző: Bacsa Zsolt
Gólszerzők: Andi Taçi (SZVSE) 15′, 40′, 48′, Beretka Péter (SZSVE) 30′, 66′, Mészáros Zoltán (SZVSE) 57′, 68′, Papp Ernő Erik (Hódmezővásárhely) 60′, Csanádi István (SZVSE) 63′, Laczi Barnabás (SZVSE) 88′


SZVSE | Írta: Friesz Zsolt | A kép forrása: Kelemen Balázs