Ezúttal mórahalmi albérletében vendégként lépett pályára az SZVSE, ám a második félidőben eldöntötte a meccset a hazaiak ellen, így az élen telelhet.

Féltávnál már biztos bajnok az SZVSE-PizzaMonster a megyei I. osztályban, miután Mórahalmon is nyerni tudott a piros-kék csapat. Paksi Péter tanítványai egy kevés eseményt hozó első félidőt követően a második já­tékrész elején gyorsan előnybe kerültek, Kelemen Viktor ma­­radt üresen az ötösön, és lőtt Vígh lábai között a mórahalmi kapuba. A meccs bő tíz perccel a rendes játékidő letelte előtt dőlt el, ekkor egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Beretka volt eredményes, így a Mórahalmon ezúttal vendégként pályára lépő szegediek újabb három pontot szereztek. Ezzel eldőlt, hogy biztosan a Vasutasok zárnak az élen, csak az a kérdés, hány pont lesz az előnyük az üldözők előtt.

A Szeged-Csanád Grosics Aka­­démia II. ha nehezen is, de nyerni tudott az UTC vendégeként. Szintén idegenben nyert a Kiskundorozsma is, amely a DAFC átmeneti otthonából, Bordányból vitte haza a három pontot. A találkozó végén Nagy Márton egy rossz talajfogást kö­­vetően megsérült, mintegy fél óráig állt a játék.

Pont nélkül áll az Apátfalva, amely ezúttal ugyan gólt tudott lőni a Hódmezővásárhelyi FC II. otthonában, de hét gólt ka­pott. Az apátfalviaknak még van elmaradt meccsük.
Hetet lőtt a Tiszasziget is, amely a meccset tíz emberrel befejező Bordány ellen aratott magabiztos sikert, és töltheti a telet a dobogó harmadik fokán.

A Deszk jól játszott a Szentesi Kinizsi otthonában, és egy elkerülhető gól után került hátrányba: igaz, a végén ha pontosabban játszik a Kurca-parti csapat, akkor nagyobb arányban is nyerhetett volna. Egy meccset elhalasztottak, november 24-én pótolják ugyanis az Algyő–Makó II. találkozót.

A bajnokságból még néhány korábbról elmaradt mérkőzés pótlása maradt az idei évre, az első tavaszi fordulót majd március 4-én rendezik. Az SZVSE szombaton Algyőre uta­­zik, másik meccsét tavasszal pótolja.


SZVSE | Forrás: www.delmagyar.hu | Kép forrása: Karnok Csaba (archív fotó)