MapRun

A tájfutáshoz ma már nem kell más csak egy telefon és egy kis idő, mivel a MapRun alkalmazással bárki elérhet olyan pályákat melyek telefonja segítségével le, tud futni. A dolog nagyon egyszerű, telefonodon látod a térképet, amit lefutsz, GPS alapján pedig az alkalmazás ki tudja számolni idődet és meg tudja mutatni útvonaladat.


Állandó Pontos Pályák

Szerte az országban vannak elhelyezve olyan tájfutó pályák, melynek pontjai állandóan kinn vannak. Az internetről bárki letöltheti a pontokhoz tartozó térképet és végig futhatja a pályákat. Ha ki szeretnéd próbálni a tájfutást, ez rá a legjobb mód.


Adatbank

Magyarországon a tájfutás nagyon jól szervezett keretek között zajlik, ezért van egy weboldaluk, ahol megtalálhatók a versenyzők, a klubbok, és persze a versenyek az elért eredményekkel. Itt található számos dokumentum amely a tájfutás szabályait taglalja és útmutatók kezdők számára.


Eseménynaptár

Minden magyarországon rendezett verseny megtalálható itt. Egységes nevezési rendszerünk műkködik a gyors és egyszerű jelentkezés kedvéért és minden eredményt publikálunk a verseny után.


Éves beszámolók

A SZVSE tájfutó szakosztályának tevékenységével és eredményeivel kapcsolatos éves beszálói letölthetők innen:
Éves beszámoló 2019 (pdf)
Éves beszámoló 2018 (pdf)
Éves beszámoló 2017 (pdf)Tájékozódási futással kapcsolatos honlapok

www.tajfutas.hu
https://sportagvalaszto.hu/tajekozodasi-futas
http://sportaglexikon.hu/sportagak/tajekozodasi-futas
https://www.utanpotlassport.hu/category/tajekozodasi-futas
https://www.mozgasvilag.hu/futas/hirek/mi_is_az_a_tajfutas