A Csongrád-Csanád megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Bordány Sportkör vendégeként léptünk pályára Algyőn és sikerült négy gólos győzelmet aratnunk a piros-fehér gárda ellen.

Nagy sorozat zárult ma le, ez volt az ötödik meccsünk 15 nap alatt. Érezhető is volt a játékosokon, mert nehezen pörögtek rá a meccsre. El kell ismerni, a Bordány nem állt be, focizni próbáltak játékosai. Nem játszottunk rosszul, de nem a megfelelő hőfokon pörögtünk. A 42. percben aztán góllá érett a fölény: Kormányos jó beadását Taçi fejelte be: 0-1. A második játékrészben sebességet váltottunk és így több helyzetünk is akadt. Fülöp szögletére Beretka érkezett a hosszún és szépen helyezett a kapuba: 0-2. Ez után Taçi újabb gólja következett: szépen hozta be a bal oldalról, majd lőtte ki a rövidet 18 méterről: 0-3. Ez volt játékosunk 40. bajnoki gólja a szezonban, amivel egyedüli csúcstartó most már. A vége előtt jött a legszebb találat: Plichta érkezett jól a röviden egy szögletre és bomba fejest küldött a felső sarokba. Gyönyörű gól volt!: 0-4. A mai meccsben ennyi volt, a legfontosabb a 3 pont megvan és egy hét múlva jön az újabb meccs amikor igazi rangadón fogadjuk a Tiszasziget csapatát. Ott biztosan több kell majd! Gratulálunk a csapatnak az újabb győzelemért!

Bordány SK – Szegedi VSE PizzaMonster 0-4 (0-1)
Csongrád-Csanád megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés, 23. forduló
2022. május 7. (szombat) 15:00
Algyő, Algyői Sportpálya
Játékvezető: Barta Norbert, asszisztensek: Kőhalmi Attila és Szabó Márk
Bordány SK: Csúri, Denkovity, Fodor, Márki, Kemenczés, Farkas, Bozsó, Krizs, Mihalkó, Visnyei, Sándor
Cserék: Fodor helyére Meszes (66′) és Mihalkó helyére Kozma (75′)
Vezetőedző: Vasas Gábor
Szegedi VSE PizzaMonster: Czirják, Kormányos, Mészáros, Rádai, Káposzta, Lőrinc, Pócs, Fülöp, Nagy, Beretka, Taçi
Cserék: Káposzta helyére Papp (54′), Nagy helyére Kelemen V. (72′), Beretka helyére Plichta (72′), Kormányos helyére Amăriuţei (78′) és Pócs helyére Deák (78′)
Vezetőedző: Paksi Péter
Gólszerzők: Andi Taçi (SZVSE) 42′, 72′, Beretka Péter (SZVSE) 69′ és Plichta Dominik Géza (SZVSE) 87′
Sárga lap: Andi Taçi (SZVSE) 36′

Írta: Kelemen Balázs és Friesz Zsolt | Kép forrása: Friesz Zsolt